Mijn Diensten


Website Design

Het design bepaalt in hoge mate het succes van je website. Samen gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen design en functionaliteit waarbij de eindgebruiker niet vergeten wordt.

Lees meer

Web Development

Mijn websites worden gemaakt met de laatste open source technieken. Dit zorgt er onder andere voor dat de websites op alle apparaten gebruiksvriendelijk en overzichtelijk worden weergegeven.

Lees meer

Website Hosting & Onderhoud

Naast de hosting van je website, speelt vooral het onderhouden hiervan een belangrijke rol. Hierbij wordt gekozen voor een maatwerk oplossing passende bij jouw situatie en budget.

Lees meer

Project Management

Door ruim 10 jaar ervaring met developers, eindklanten en vormgevers, ben ik de perfecte schakel tussen mens en techniek. Ik zorg er voor dat projecten binnen de begroting, scope en tijd blijven.

Lees meer

Online Marketing

Als de website eenmaal gelanceerd is, bied ik ondersteuning om de website onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis van E-mail marketing, Adwords, Facebook adverteren en SEO.

Lees meer

Corporate Identity

Huisstijl nodig naast een website? Ik verzorg logo's, visitekaartjes en overige drukwerk. Op deze manier zorg ik voor de ideale start van je nieuwe of bestaande bedrijf.

Lees meer