Drupal Open Source CMS

Het maken of ombouwen van je website gaat veel tijd en energie kosten. Om dit te realiseren en tegelijkertijd het budget laag te houden, werk ik met Drupal. Welke voordelen dit systeem biedt leg ik aan je uit, maar eerst vertel ik wat Drupal is en wat het doet.
Wat is Drupal?

Drupal is een CMF (content management framework) en een CMS (content management system) en wordt gebruikt voor het maken en onderhouden van zowel grote als kleine websites en applicaties.

Waarom Drupal?

Op de markt zijn tal van CMS’en beschikbaar, er zijn echter maar weinig zo omvangrijk als Drupal. Bovendien is Drupal open source. Enkele andere pluspunten zijn:

 • Grote delen van de software is gratis te gebruiken en te bewerken;
 • Drupal heeft de grootste community van ontwikkelaars waardoor er constante verbetering optreedt;
 • Door deze actieve community, kunnen gebruikers ervaringen met elkaar delen, tips ten trucs uitwisselen en elkaar helpen met eventuele problemen.


Wat zijn mijn voordelen als klant?

Werken met Drupal kent voor jou als klant twee belangrijke voordelen.

Gebruiksgemak

Door zijn gebruiksvriendelijkheid, kun je zelf de inhoud van je website beheren. Denk hierbij aan het doorvoeren van wijzigingen en updates. Het is dus niet nodig om voor elke aanpassing de hulp van een deskundige in te schakelen.

Kostenbesparend

Doordat je zelf je website kunt beheren, bespaar je uiteraard kosten. En omdat Drupal open source is, kun je grote delen van de software gratis gebruiken en bewerken.

Nieuwe of aangepaste functionaliteit in de website kunnen in de meeste gevallen gemaakt worden zonder dat er een programmeur aan te pas komt. Dat in tegenstelling tot traditionele CMS’en, waar al snel de tussenkomst van een programmeur nodig is om je wensen te realiseren.Stel eenVraag


  Naam*

  Telefoon*

  E-mailadres*

  Website

  Bericht  Ik help je graagVerder


  Als je vragen hebt of meer wilt weten over Drupal en waarom ik hier voor kies? Neem dan contact met me op of stel je vraag via het contact formulier