Website Design

Wanneer er bezoekers op je website komen, bepalen ze binnen enkele seconden of ze verder willen kijken. Het ontwerp van een website moet meer zijn dan alleen prettig om naar te kijken. De website moet een logische indeling hebben en de inhoud moet op het juiste moment worden weergegeven. Samen met de klant ga ik op zoek naar de perfecte balans tussen deze zaken. In mijn ontwerpen staat gebruiksvriendelijkheid (usability) voorop.Designs waarbij de gebruiker voorop staat. Een perfecte combinatie van design, usability (UX) en functie
Responsive Ontwerp

Het mobiele internetverkeer is niet meer weg te denken, het percentage van mobiel gebruik blijft steeds maar toenemen. Daarom is een website, welke zich aanpast op het apparaat waarop gekeken wordt, tegenwoordig een ‘no brainer’. In de concept fase zullen we hier uitgebreid bij stilstaan. Belangrijk hierbij is dat mobiele websites snel en makkelijk te navigeren zijn. Zo vormen ze een belangrijk fundament voor de development fase.Mijn Expertise


Concept

Tijdens de conceptfase staan we uitgebreid stil bij de functie van de website. Wat is het doel van de website en hoe brengen we dit over.


Design

Als de conceptfase is afgerond kunnen we het design gaan maken. Hier werken we de verschillende pagina's uit in een grafisch ontwerp.


Huisstijl

Ik hou rekening met bestaande huisstijlen. Heb je nog geen huisstijl? Ik help je graag verder voor de optimale start van je bedrijf.