EASY TRANSLATION

Naast het bouwen en ontwerpen van websites en applicaties, heb ik ook ervaring in project management. Mijn kennis kwam goed van pas in de groeidoelstellingen van Easy Translation. In een periode van ongeveer een half jaar heb ik samen met de eigenaar van dit bedrijf voorwaarden gecreëerd om een verdere groei van Easy Translation mogelijk te maken. Door mijn brede kennis heb ik de volgende zaken opgepakt:

  • project management;
  • account management;
  • optimalisatie online conversie van de website;
  • e-mail marketing;
  • coaching op strategisch niveau.

Vragen over dit project?Neem contact op

Heb je vragen aan mij of wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag

Project Management

Drupal is een CMF (content management framework) en een CMS (content management system) en wordt gebruikt voor het maken en onderhouden van zowel grote als kleine websites en applicaties.

Hubspot CRM

Door ruim 10 jaar ervaring met developers, eindklanten en vormgevers, ben ik de perfecte schakel tussen mens en techniek. Zo hou ik projecten binnen de begroting, scope en tijd.

SEO

Het lanceren van een website is vaak pas het begin. In de loop der tijd wordt de website onderhouden, geoptimaliseerd en voorzien van veiligheidsupdates. Door mijn brede kennis van webhosting kan ik een goede keuze maken voor de klant.