Aanpak

De mogelijkheden op het gebied van online technologie zijn eindeloos en daardoor soms complex te realiseren. Het fascinerende aan dit vak is dat de technologie de mens dient. Vanuit deze hoedanigheid is mijn expertise ontstaan.

In mijn rol als webdesigner- en developer bouw ik niet alleen websites, maar beantwoord ik ook technische vraagstukken, adviseer ik op het gebied van online media en ga ik over tot uitvoering van de wens van de klant.

Door mijn jarenlange kennis, ervaring en kwaliteiten fungeer ik als sterke schakel tussen mens en techniek.
agile-scrum
De kracht van single skill

Ondernemingen die zichzelf als full-service of multidisciplinair bestempelen is niet waar ik in geloof. Iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Daarom omring ik mij met mensen die hun vak verstaan. Zo kan ik voor elk project het meest sterke team samen stellen.

Met een virtueel team van vormgevers, developers, animatoren en copywriters zowel nationaal als internationaal ben ik in staat om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs met een snelle doorloop.Werkwijze


Concept

In de conceptfase maken we een plan voor het ontwerp. In een persoonlijk gesprek inventariseren we het doel van de website en je wensen en ideeën over het ontwerp. Al snel wordt duidelijk wat de (technische) mogelijkheden zijn. Het concept is de basis voor het verdere proces.

Design

Op basis van het concept wordt de website ontworpen. De lay-out van de site krijgt vorm door beeld, kleur en typografie. Daarbij houd ik rekening met je huisstijl. Geen huisstijl? Dan zetten we iets nieuws op. Als je al een ontwerp hebt, kan ik na de conceptfase direct beginnen met ontwikkelen.

Ontwikkeling

Zodra het ontwerp door jou is goedgekeurd, wordt de website ontwikkeld. Je kunt je website zelf beheren middels een Content Management Systeem (CMS). Ik werk met Drupal, een open source CMS. In een persoonlijk gesprek leg ik graag uit waarom ik hiervoor kies.

Hosting & Support

De website kan direct bij mij gehost worden. Mijn server is geoptimaliseerd voor de software die ik gebruik. Periodiek onderhoud van de website is inbegrepen bij de prijs. Daarnaast staat je website, als ik klaar ben met ontwikkelen, snel online. Wanneer je iets wilt wijzigen, kun je direct bij mij terecht.